'McLaren mogelijk na jaar alweer weg als co-sponsor Bahrain' Algemeen nieuws

'McLaren mogelijk na jaar alweer weg als co-sponsor Bahrain'

Door Jannick van der Hooft 13 juli 2020 | 11:23


McLaren houdt het na 2020 mogelijk voor gezien als co-sponsor in de wielersport. Dat bericht CyclingNews op basis van een bron dichtbij de ploeg: 'De prins houdt het team momenteel in leven.'

Shaikh Nasser Bin Hamad Al Khalifa heeft zijn garantie gegeven dat de ploeg ook in 2021 nog zal bestaan. Hoewel veel ploegen moeite ondervinden de budgetten rond te krijgen door de coronacrisis, lijkt hij nog over voldoende te beschikken. Wel wordt er naar verluidt gekeken naar andere opties. 'Maar ze hebben nog niks concreets gevonden', zo meldt de bron aan de wielerwebsite.

Het plan bij Bahrain McLaren is dat de lonen aan het eind van het seizoen op 75 procent van het totaal liggen. 'Afgelopen week hadden we een conference call en niemand wist wat ze moesten verwachten. Sommigen dachten dat de lonen zo zouden blijven door het gedoe met McLaren.' Vooralsnog worden de geruchten ontkend door Rod Ellingworth: 'McLaren bezit nog steeds de helft van het team. Ze hebben een moeilijke periode gehad, maar we gaan door zoals het is.' (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws