Alpecin zet Storer voor paal, Pidcock reageert op kritische Lefevere Algemeen nieuws

Alpecin zet Storer voor paal, Pidcock reageert op kritische Lefevere

Door Bram van der Ploeg 15 juli 2020 | 09:01


De herstart van het wielerseizoen komt steeds dichterbij en dat is ook te merken op social media. De renners en wielerploegen zijn ontwaakt uit hun coronaslaap en de tweets worden alweer een stuk feller en gevatter.

Zo kwam Alpecin, hoofdsponsor van Alpecin-Fenix, langs na het nieuws dat Michael Storer het trainingskamp van Team Sunweb had moeten verlaten. De Australiër had de coronabubbel binnen de ploeg verlaten om shampoo te halen. 1+1 = Alpecin: 'Het zijn gekke tijden. Als je een WorldTour- of pro continentale renner of wielerploeg bent en je hebt shampoo of anti-bacteriële handgel, dan zullen we die gratis opsturen', zo klinkt het. Het mailadres voor geïnteresseerden staat erbij. 

Ook Tom Pidcock kon het deze week niet laten om te reageren op nieuws uit wielerland. Patrick Lefevere had zich kritisch uitgelaten over de toenemende golf van geitenpaden in wielerwedstrijden. 'Het zal wel mediageniek zijn, maar koers is het voor mij niet. Versnellingen met dertig tanden vooraan en dertig tanden achteraan. Wie daarvan houdt, moet naar het mountainbiken gaan kijken', zo klonk het. Pidcock - wegwielrenner, moutainbiker en veldrijder van beroep - stapte snel in: 'Omdat ze vet zijn', aldus de Brit op de vraag waar de fascinatie voor geitenpaden vandaan komt. 

(foto: Sirotti, 2019)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws