Jumbo-Visma dacht geen moment aan Froome: 'Hebben goede ploeg' Algemeen nieuws

Jumbo-Visma dacht geen moment aan Froome: 'Hebben goede ploeg'

Door Bram van der Ploeg 22 juli 2020 | 11:15


Team Jumbo-Visma timmert aan de weg en haalt ieder jaar grotere renners binnen. De komst van Chris Froome is echter geen moment in het hoofd van directeur Richard Plugge opgekomen. Dat vertelt hij aan Velonews.

Team INEOS maakte recent bekend dat Froome na dit seizoen vertrekt, maar in de weken ervoor werd al duidelijk dat de Brit zijn toekomst ergens anders zocht. Jumbo-Visma meldde zich niet. 'We waren niet geïnteresseerd toen we zagen dat Froome weg zou gaan bij INEOS', zo vertelt Plugge. 'Natuurlijk, hij is een grote renner en de beste grote ronde-renner van het afgelopen decennium. Maar we hebben op dit moment een goede ploeg, dus zijn naam kwam niet naar voren

Froome koos voor een miljoenencontract bij Israel Start-Up Nation. 'Maar daar maken wij ons geen zorgen om, dat laten we over aan de andere teams. We kijken alleen maar naar onszelf en willen zo goed mogelijk presteren en wedstrijden winnen. Wat andere ploegen doen, is niet mijn zaak.' (foto: Joris Verwijst, In de Leiderstrui)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws