'Martin verlengt bij Jumbo-Visma, Grøndahl Jansen vertrekt' Algemeen nieuws

'Martin verlengt bij Jumbo-Visma, Grøndahl Jansen vertrekt'

Door Wilbert van der Velde 01 augustus 2020 | 13:20


Waar Amund Grøndahl Jansen Jumbo-Visma lijkt te verlaten, gaat Tony Martin waarschijnlijk zijn contract met een jaar verlengen. Dat meldt Wielerflits

Jansen fietst al een langere tijd voor Jumbo-Visma. In die tijd heeft hij zich bewezen als een belangrijke schakel in de sprinttrein van Groenewegen. Jansen kreeg ook steeds meer kansen van de ploeg om in grotere koersen te rijden. Toch kiest hij voor een andere ploeg, waar hij een nog belangrijkere rol kan krijgen en een beter contract. Om welke ploeg het gaat, is nog niet bekend.

Martin lijkt daarentegen wel te blijven. Hij reed vorig seizoen zeer sterk in dienst van de kopmannen bij de Nederlandse WorldTour-ploeg en dat leverde hem veel waardering van de ploegleiding en zijn ploeggenoten op. In eerste instantie twijfelde de Duitser om na dit jaar nog door te gaan, maar de coronastop bracht hem op andere gedachten. Verder kan ook de andere Duitser in de ploeg, Christoph Pfingsten, zijn contract met een jaar verlengen. (Foto: Wesley van Bavel/In de Leiderstrui)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws