TV en tijden 2 augustus 2020 | Occitanie en livestream Circuito de Getxo Algemeen nieuws

TV en tijden 2 augustus 2020 | Occitanie en livestream Circuito de Getxo

Door Tom van der Salm 02 augustus 2020 | 13:24


Daags na de mooie zege van Wout van Aert in de Strade Bianche wordt er ook op zondag gewoon weer gekoerst. Geen grote wedstrijden, maar wel genoeg grote namen. Waar kunt u het zien? In de Leiderstrui licht u in.

TV en tijden La Route d'Occitanië

La Route d'Occitanië kent zondag haar tweede etappe, nadat de eerste werd gewonnen door Bryan Coquard. In rit twee wordt er al ietwat meer geklommen, dus misschien zijn we mannen als Egan Bernal voor de eerste keer. Helaas is die niet live op televisie te zien, maar voor de echte diehards is er een livestream die wordt verzorgd door Global Cycling Network. Die zal wel alleen beschikbaar zijn voor abonnees. Eurosport zal alleen maar highlights uitzenden, maar niet getreurd: direct na de finish (rond 17.30 uur) zullen we een verslag voor u klaar hebben staan.

Meer informatie is te vinden in onze voorbeschouwing en deelnemerslijst.

TV en tijden Circuito de Getxo

Ook in Spanje word er daags na het eindigen van de Ronde van Burgos weer gekoerst. Met vijf WorldTour ploegen mag de Circuito de Getxo in haar handjes knijpen. Fernando Gaviria lijkt de voornaamste kandidaat om de sprinterswedstrijd op zijn naam te schrijven. Wilt u de wedstrijd zien? Dan zult u over moeten schakelen op de Spaanse openbare zenders Teledeporte of Euskal Telebista.  Via onderstaande Youtube-stream is de wedstrijd eveneens volgbaar. De finish is rond 17.00 uur.

(foto: Sirotti)

Lees 2 Reacties

Tags:

Reacties

Jannick van der Hooft
2 Aug 2020 om 12:47
Quote van Aart Planck
Vraag aan de redactie: Waarom worden de wedstrijden (Burgos, Occitanié) niet Live uitgezonden door Eurosport nu er eindelijk weer gefietst wordt?

Dag Aart,

In het geval van Burgos heeft dat met rechten te maken. De uitzendrechten in Nederland voor de Ronde van Burgos lagen bij Ziggo en die hebben de wedstrijd de eerste dagen ook live uitgezonden. Zaterdag moest de koers ruimte maken op het hoofdkanaal voor de kwalificatie van de Formule 1.

Eurosport bezit de uitzendrechten van Occitanië wel, maar bij ons is niet bekend of dat voor het volledige pakket is of slechts de highlights. Andere mogelijkheden zijn dat Eurosport voorrang geeft aan het WK snooker of dat er door corona-maatregelen minder technici van de zender aanwezig zijn rond de koers.

Aart Planck
2 Aug 2020 om 11:06

Vraag aan de redactie: Waarom worden de wedstrijden (Burgos, Occitanié) niet Live uitgezonden door Eurosport nu er eindelijk weer gefietst wordt?

Reageer


Meer nieuws