TV en tijden 6 augustus 2020 | Snooker boven Polen en Mont Ventoux Algemeen nieuws

TV en tijden 6 augustus 2020 | Snooker boven Polen en Mont Ventoux

Door Bram van der Ploeg 06 augustus 2020 | 08:00


Een nieuwe dag, een nieuwe dag vol koers, al zijn de gedachten vooral bij Fabio Jakobsen. We gaan op donderdag 6 augustus maar liefst op drie fronten fietsen, met twee rittenkoersen en een eendagskoers op het programma. In de Leiderstrui laat u weten waar je beelden kan ontvangen. Het doet van alle drie de koersen na afloop in ieder geval verslag. 

TV en tijden Ronde van Polen

De tweede etappe in de Ronde van Polen begint pas om 14.50 uur en finisht net als een dag eerder rond de klok van 18.30 uur. Na de verschrikkelijke eerste etappe zal er vooral gedacht worden aan Jakobsen, die in de eerste rit vreselijk ten val kwam in de sprint en er ernstig aan toe is. Dylan Groenewegen werd voor zijn aandeel in de crash gediskwalificeerd en is er dus niet meer bij.

Op Eurosport 1 hoeven we geen livebeelden te verwachten vanuit Polen. In Nederland wordt op kanaal 1 de hele dag gekozen voor het WK snooker. Normaal gesproken heeft Eurosport ook het tweede kanaal of de Eurosport Player voor wielrennen en dat is nu niet anders. Om 17.15 uur schakelt de sportzender in op de Player. 

Meer informatie is te vinden in onze voorbeschouwing en deelnemerslijst.

TV en tijden Mont Ventoux Dénivelé Challenge

Ook in Frankrijk wordt donderdag gekoerst en wel op de mythische Mont Ventoux. Enkele grote namen kruisen daar de degens in een eendagskoers, die voor de tweede keer wordt georganiseerd. De renners beklimmen de kale berg anderhalf keer, dus reden genoeg om in te schakelen.

Dat kan wel bij Eurosport, dat er vanaf 14.00 uur live bij is op Eurosport 2 en de Eurosport Player. Het peloton wordt rond 14.45 uur aan de voet van de slotklim verwacht, dus de sportzender is er gelukkig op tijd bij. 

In onze voorbeschouwing leest u alles over de favorieten en het parcours.

TV en tijden Czech Tour

Naast Polen en de Mont Ventoux wordt er donderdag ook nog in Tsjechië gefietst. De Czech Tour vindt zijn start van een vierdaagse rittenkoers. Vooralsnog worden er geen officiële beelden aangeboden van deze koers. Je kunt hier wel de ploegentijdrit in de eerste etappe volgen via een ticker. (foto: Sirotti, 2019)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws