TV en Tijden 7 augustus 2020 | De dag is daar: Ein-de-lijk Tom Dumoulin Algemeen nieuws

TV en Tijden 7 augustus 2020 | De dag is daar: Ein-de-lijk Tom Dumoulin

Door Tom van der Salm 07 augustus 2020 | 07:45


Ook op vrijdag 7 augustus worden de wielerliefhebbers weer volop verwend met de nodige koersen. Zowel in Polen, Tsjechië als Frankrijk gaan verschillende toppers op evenveel fronten de strijd met elkaar aan. Hoe laat en op welke zender moet de tv staan? In de Leiderstrui weet het.

TV en tijden Ronde van Polen

Waar de eerste twee ritten van de Ronde van Polen nog rond half zeven finishten, is dit in rit drie anders. De finish van de punchy rit naar Biala wordt namelijk twee uur eerder, rond de klok van half vijf, verwacht. Dit zorgt er ook voor dat Eurosport eerder inschakelt, via Eurosport 2 en de Eurosport Player. Vanaf half vier kunt u live meekijken, na de finish van de Tour de l'Ain.

Meer informatie is te vinden in onze voorbeschouwing en deelnemerslijst.

TV en tijden Tour de l'Ain

Bernal, Dumoulin, Thomas, Kruijswijk, Froome, Roglic. Moeten we meer zeggen? Waarschijnlijk niet, maar in de eerste rit van de Tour de l'Ain zullen de zes Tourfavorieten hun kruid waarschijnlijk nog achter de hand houden. Deze is namelijk een kolfje naar de hand van de sprinters. Desalniettemin brengt Eurosport 2 livebeelden in uw huiskamer, wat betekent dat de koers ook via de Eurosport Player te volgen is. Vanaf twee uur wordt de openingsrit van de Tour de l'Ain uitgezonden.

In onze voorbeschouwing leest u alles over de favorieten en het parcours.

TV en tijden Czech Tour

Naast Polen en Frankrijk wordt er vrijdag ook nog in Tsjechië gefietst. De Czech Tour mag dan zes WorldTour-ploegen aan het vertrek hebben, er worden geen livebeelden vrijgegeven van de rittenkoers. Op die manier zult u het na afloop van rit twee, geknipt voor sprinters, moeten doen met een uitgebreid verslag via In de Leiderstrui. (foto: Sirotti, 2019)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

Wout paraat
7 Aug 2020 om 10:28

Jammer dat tv Vlaanderen geen Eurosport meer uit zend.

Reageer


Meer nieuws