TV en Tijden 8 augustus 2020 | Dumoulin, Poels en Van der Poel bij Eurosport! Algemeen nieuws

TV en Tijden 8 augustus 2020 | Dumoulin, Poels en Van der Poel bij Eurosport!

Door Bram van der Ploeg 08 augustus 2020 | 07:15


Het is tijd voor zaterdag 8 augustus, dé dag van Milaan-Sanremo! De langste klassieker van het jaar zal uiteraard uitgebreid in beeld worden gebracht, maar dat is niet het enige. In Frankrijk en Polen staan boeiende bergritten op het programma. In de Leiderstrui legt uit waar je allemaal kunt kijken.

TV en tijden Milaan-Sanremo

In Italië staat Milaan-Sanremo op de kalender en de renners moeten dit jaar vanwege een nieuw parcours maar liefst 305 kilometer afleggen. De start wordt daarom al om 11.00 uur gegeven en de finish wordt rond 18.30 uur verwacht. Eurosport heeft de exclusieve rechten en is er vanaf 15.50 uur live bij via Eurosport 1 en de Eurosport Player.

Dat betekent dat de eerste 4,5 uur van de race niet in beeld wordt gebracht. Uiteraard hoef je geen kilometer te missen met het liveblog van In de Leiderstrui, dat van start tot finish up-to-date is en alle details uit de race op een rijtje zet. 

Meer informatie is te vinden onze voorbeschouwing en deelnemerslijst.

TV en tijden Ronde van Polen

In de Ronde van Polen zijn we toe aan de vierde etappe en die finisht bergop. Tijd voor een strijd tussen de klassementsrenners dus, met onder meer Remco Evenepoel, Jakob Fuglsang, Wilco Kelderman en Wout Poels. Beelden van de etappe kun je zien op de Eurosport Player.

De uitzending begint om 17.45 uur en staat in de agenda tot 19.00 uur. Men heeft dus meerdere schermen nodig als men Milaan-Sanremo en de Ronde van Polen live wil bekijken. 

Meer informatie is te vinden in onze voorbeschouwing en deelnemerslijst.

TV en tijden Tour de l'Ain

De eerste etappe in de Tour de L'Ain stelde niet teleur. Team Jumbo-Visma en Team INEOS lieten meteen hun spierballen zien en reken er maar op dat dat in de tweede etappe niet anders zal zijn. Met een lekkere bergrit en aankomst bergop moeten de favorieten voor de Tour de France uit hun hok komen, willen ze de concurrenten al wat angst bezorgen.

De Tour de L'Ain finisht net als in de eerste etappe al eerder in de middag en dus kunnen wielerliefhebbers nog voor Milaan-Sanremo inschakelen op de Eurosport Player. De uitzending loopt van 14.00 uur tot en met 15.30 uur, dus anderhalf uur live beelden. 

Meer informatie is te vinden in onze voorbeschouwing en deelnemerslijst.

TV en tijden Czech Tour

Te veel koers, dus moeten er keuzes worden gemaakt. De Ronde van Tsjechië is dit jaar daarom nergens live te zien. Uiteraard kun je na afloop van de derde etappe wel lezen wie er gewonnen heeft in een uitgebreid verslag via In de Leiderstrui.

(Foto: Shootmetoo.nl / @Remogino1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws