Porte over 'killer wasps' van Jumbo-Visma: 'Ze zijn zó sterk' Algemeen nieuws

Porte over 'killer wasps' van Jumbo-Visma: 'Ze zijn zó sterk'

Door Tom van der Salm 11 augustus 2020 | 10:16


Richie Porte kon afgelopen weekend tijdens de Tour de l'Ain de intense strijd tussen Jumbo-Visma en INEOS vanaf de eerste rang bekijken. De Tasmaniër was op de Grand Colombier een van de weinigen die aan kon haken bij het beulstempo van de twee grote ploegen. 'Het was waarschijnlijk leuk om naar te kijken, maar voor het peloton is het brutal.'

Porte, die wordt gelinkt aan een terugkeer bij INEOS, probeerde meerdere malen aan te vallen op de slotdag van de Tour de l'Ain. 'Maar ik werd constant op de hielen gezeten door killer wasps', verwijst hij naar de geel-zwarte outfit van Jumbo-Visma. De rit ging uiteindelijk naar Primoz Roglic, terwijl Porte genoegen moest nemen met een vijfde plek.

De renner van Trek-Segafredo geeft aan dat Jumbo-Visma en ook INEOS ver boven de rest van het veld uitsteken. 'Het is die twee tegen de rest', aldus Porte op zijn Instagram. 'Dat gaat ongetwijfeld een interessante strijd opleveren in de komende wedstrijden, maar het is zwaar voor de rest van het peloton.' (foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws