'Bardet neemt Combaud mee naar Sunweb, Haig trekt naar Bahrain McLaren' Algemeen nieuws

'Bardet neemt Combaud mee naar Sunweb, Haig trekt naar Bahrain McLaren'

Door Bram van der Ploeg 14 augustus 2020 | 10:42


Naar alle waarschijnlijkheid krijgt Romain Bardet volgend seizoen gezelschap van Romain Combaud bij zijn nieuwe ploeg, Team Sunweb. L'Équipe schrijft dat de 29-jarige Fransman op het punt staat om zijn handtekening bij de ploeg te zetten.

Bardet en Combaud trekken vaker met elkaar op. Beide renners zijn woonachtig in Clermont-Ferrand en trainen om die reden vaak samen. Op dit moment hebben Team Sunweb en Combaud nog niet op het gerucht gereageerd. Over de details van een mogelijke overstap maakt de Franse sportkrant verder niets bekend.

Combaud komt momenteel uit voor Nippo-Delko One Provence. Hij rijdt sinds 2016 voor die ploeg, maar wist tot op heden nog nooit een profzege in de wacht te slepen. Zijn beste prestatie dateert uit de Grand Prix Cycliste de la Marseillaise. Daar wist hij tweede te eindigen achter landgenoot Anthony Turgis.

'Jack Haig kiest voor Bahrain McLaren'

Volgens Cyclingnews is er meer transfernieuws. Jack Haig, die uit zijn contract loopt bij Mitchelton-Scott, zou in 2021 rijden voor Bahrain McLaren. De 26-jarige Australiër kon ook naar onder meer Team INEOS en Movistar, maar kiest voor de ploeg van Wout Poels en Mikel Landa. Bahrain McLaren had ook interesse in Bob Jungels, maar die gaat volgens de laatste berichten naar AG2R. (foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws