Bizarre beelden na hagelstorm in Dauphiné: Rode ruggen, Martin helpt kind Algemeen nieuws

Bizarre beelden na hagelstorm in Dauphiné: Rode ruggen, Martin helpt kind

Door Bram van der Ploeg 14 augustus 2020 | 10:25


Voor de wielerfans die voor de tv zaten zal het beklijvende gevecht tussen INEOS en Jumbo-Visma naar de top vooral blijven hangen, maar voor veel andere renners in het Critérium de Dauphiné was de Col de Porte misschien nog wel zwaarder dan voor de toppers. Veel renners kwamen in een grote hagelstorm terecht, zo blijkt uit beelden vanuit het peloton.

Israel Start-Up Nation laat in een tweet weten dat haar renners door 'one hell of a storm' getroffen zijn. 'Het was totale chaos, mayhem. Renners renden om te schuilen, werden hard geraakt door kleine pingpongballen van ijs.' Dit natuurfenomeen deelde ook AG2R La Mondiale op haar Twitter

Ook B&B Hotels - Vital Concept deelde en uiterst pijnlijke foto op Twitter, van haar renner Maxime Chevalier. De rug van de 21-jarige Fransman toonde de impact van de hagelstorm op de renners, iets wat Tim Declercq ook liet zien via Instagram. Auw. Tony Martin schuilde onder een luchtbed van een fan langs de weg en kwam zelfs buiten tijd binnen. Toen de organisatie de beelden zag, besloot het de Duitser toch in koers te laten. 

Beelden: Renners hard getroffen door 'pingpongballen' in Dauphiné

(foto: Instagram Tim Declercq)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws