Wielrennen op TV 15 augustus 2020 | Mis niets van bomvolle koersdag! Algemeen nieuws

Wielrennen op TV 15 augustus 2020 | Mis niets van bomvolle koersdag!

Door Bram van der Ploeg 15 augustus 2020 | 07:00


Koers na koers na koers na koers. Ook op zaterdag 15 augustus hoef je niet naar buiten, want we gaan weer de hele middag en een deel van de avond fietsen. In België, Frankrijk en Italië staan kleppers aan de start. In de Leiderstrui legt uit waar je het kan volgen.

TV en tijden Dwars door het Hageland

We beginnen de zaterdag in België, waar in Dwars door het Hageland over gravelwegen wordt gekoerst en de sterkste man altijd wint. Met misschien wel de beste deelnemerslijst uit de historie van de race kunnen we er om 13.30 uur goed voor gaan zitten. Sporza is er dan al live bij, tot aan de finish om 16.00 uur. Eurosport heeft geen uitzendrechten voor deze race.

TV en tijden Critérium du Dauphiné

In het Critérium du Dauphiné zijn we alweer aanbeland bij de voorlaatste etappe. Het is een monsterlijke bergetappe, dus de klassementsmannen moeten uit hun hok komen. Eurosport 1 en de Eurosport Player schakelen om 15.05 uur live in en zijn er tot de finish rond 16.50 uur bij. Sporza schakelt vanwege Dwars door het Hageland pas om 16.00 uur in. Ook bij de NOS kun je de etappe live zien, van 15.00 tot 17.00 uur. 

Lees meer in onze voorbeschouwing en deelnemerslijst!

TV en tijden Ronde van Lombardije

Het toetje van deze volle koersdag is heerlijk. De Ronde van Lombardije belooft vuurwerk, met onder meer Remco Evenepoel en titelverdediger Bauke Mollema aan de start. Voor livebeelden moeten we bij Eurosport zijn. Op de Eurosport Player kun je al vanaf 15.50 uur live meekijken, Eurosport 1 schakelt na de Dauphiné rond 16.50 uur in. De finish staat gepland rond 18.15 uur. In de Leiderstrui is er de hele dag bij met een liveblog, zodat je ook van de openingsfase niets hoeft te missen. (foto: Sirotti)

Lees meer in onze voorbeschouwing en deelnemerslijst!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws