Wielrennen op TV 16 augustus 2020 | Laatste Tourtest en Wallonië live! Algemeen nieuws

Wielrennen op TV 16 augustus 2020 | Laatste Tourtest en Wallonië live!

Door Bram van der Ploeg 16 augustus 2020 | 08:03


Het was een incidentrijke zaterdag, maar heel lang kunnen we daar niet bij stilstaan. Zondag 16 augustus heeft andermaal koersen in petto. In de Leiderstrui legt uit waar je het kan volgen.

TV en tijden Critérium du Dauphiné

In het Critérium du Dauphiné is het tijd voor de vijfde en laatste etappe. Er worden maar liefst acht beklimmingen bedwongen en de aankomst is bergop. De klassementsrenners die nog in koers zijn, kunnen hier voor de laatste keer richting de Tour de France hun benen testen. Diverse media zorgen voor de beelden. De NOS is er vanaf 15.40 uur live bij op televisie, op hetzelfde moment als Sporza. Eurosport schakelt om 15.05 uur al in, op Eurosport 1 en de Eurosport Player.

Lees meer in onze voorbeschouwing en deelnemerslijst!

TV en tijden Ronde van Wallonië

In België begint op zondag de Ronde van Wallonië. Deze vierdaagse rittenkoers is live te volgen via een livestream op de website van Sporza en via de Eurosport Player. De finish is te verwachten tussen 15.00 en 15.30 uur, maar is omwille van corona-maatregelen niet exact bepaald door de organisatie. Wie de koers op televisie wil aanschouwen, zal om 17.00 uur op Eurosport 1 kunnen inschakelen. Daar worden de beelden van de dag nog een uur lang uitgezonden. (foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws