Is Sagan gehackt, of wil hij zijn WK-herdenkingsmunt verkopen voor €17.687? Algemeen nieuws

Is Sagan gehackt, of wil hij zijn WK-herdenkingsmunt verkopen voor €17.687?

Door Ward Hilhorst 15 september 2020 | 09:48


Een gekke situatie op Instagram. Peter Sagan, op dit moment nog verwikkeld in een hevige strijd om de groene trui, heeft daar namelijk zijn herdenkingsmunt ter ere van zijn WK-hattrick te koop aangeboden.

Op zijn Instagram-account is een post verschenen waar hij de gouden herdenkingsmunt te koop aanbiedt en wel voor bijna achttienduizend euro, om precies te zijn €17.687,64. Daarbij biedt hij in vage bewoordingen ook een soort meet-and-greet aan. Onder de post komt het hem op flinke kritiek te staan, ook gezien de pandemie waar we in leven.

Er zijn natuurlijk meerdere opties mogelijk. Het kan dat de Slowaak geld nodig heeft, maar het is ook mogelijk dat hij gehackt is. Later plaatste hij nog wel zijn on-board beelden uit de Tour de France, dus dan zou hij de post over de munt over het hoofd gezien hebben. Het meest waarschijnlijk is dat zijn marketingteam de advertentie met weinig gevoel voor timing geplaatst heeft. Volgens experts is de munt overigens niet zo veel geld waard, het zal puur een item zijn voor hele rijke verzamelaars. (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws