'INEOS wil grondig renoveren na mislukte Tour, Pidcock tweede aanwinst' Algemeen nieuws

'INEOS wil grondig renoveren na mislukte Tour, Pidcock tweede aanwinst'

Door Jannick van der Hooft 21 september 2020 | 11:28


Als we de Britse krant The Telegraph mogen geloven, staat er een grote hervorming bij INEOS Grenadiers te wachten na de mislukte Tour de France. Het Britse team zou naar verluidt het toptalent Tom Pidcock al hebben aan weten te trekken voor komend seizoen.

Pidcock komt momenteel nog uit voor Trinity Racing. Daar combineert hij de weg met het veldrijden. De Brit staat al jaren te boek als groot talent en sleepte al verschillende nationale en internationale prijzen in de wacht. Dit jaar werd hij nog tweede op het WK veldrijden na Mathieu van der Poel en onlangs legde hij beslag op de eindzege in de fameuze Baby Giro: de Giro d'Italia voor beloften. Details over het contract van Pidcock zijn op dit moment nog niet bekend. De krant denkt dat de overgang van de renner mogelijk maandag al bevestigd zou kunnen worden.

Volgens de krant zou ploegbaas Dave Brailsford flink willen doorpakken na de mislukte Tour de France van zijn ploeg. Egan Bernal zakte er finaal doorheen en alleen de ritzege van Michal Kwiatkowski werkte als pleister op de drukkende wond. Hoewel momenteel alleen Adam Yates nog bevestigd is als aanwinst voor volgend jaar, is de verwachting daarom dat er snel meer zullen volgen. (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws