KNWU verlengt met sponsor Nederlandse Loterij tot en met de Spelen van 2021 Algemeen nieuws

KNWU verlengt met sponsor Nederlandse Loterij tot en met de Spelen van 2021

Door Wilbert van der Velde 25 september 2020 | 10:31


De KNWU zet haar samenwerking met de Nederlands Loterij voort. Dat meldt de wielerbond in een persbericht. De Nederlandse loterij zal de KNWU tot en met de Olympische Spelen en Paralympische Spelen van 2021 sponsoren.

Het hoofd marketing van de Nederlandse Loterij, Arno de Jong, ziet dat de sponsoring van de KNWU bijdraagt aan de doelstellingen van zijn bedrijf: ‘Nederlandse Loterij draagt bij aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. We willen zoveel mogelijk mensen inspireren met sport in zijn algemeenheid en de wielersport in het bijzonder. Hoe kan dat beter dan in samenwerking met de KNWU.’

Uiteraard is de KNWU ook in zijn nopjes met het verlengen van de sponsoring. ‘Met de Nederlandse Loterij zijn we twee jaar geleden begonnen aan een samenwerking die de wielersport enorm vooruit heeft geholpen. Nederlandse Loterij is in deze korte tijd een verweven partner van ons geworden waar aan beide kanten een grote meerwaarde gecreëerd wordt. De verlenging van deze sterke samenwerking is een logische stap en een stap waar wij enorm blij mee zijn.’ (Foto: Sirotti)

 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws