Wielrennen op TV 18 oktober 2020 | Genieten met twee prachtkoersen Algemeen nieuws

Wielrennen op TV 18 oktober 2020 | Genieten met twee prachtkoersen

Door Wilbert van der Velde 18 oktober 2020 | 13:54


Vlaanderens Mooiste en een prachtige aankomst bergop in de Giro d'Italia, wat wil je als wielerfan nog meer op een zondagmiddag! Wilt u weten hoe en wanneer het allemaal te volgen is, dan bent u bij In de Leiderstrui aan het juiste adres.

TV en tijden Ronde van Vlaanderen 2020

De wielerwereld kijkt natuurlijk uit naar een nieuwe clash tussen wereldtoppers Mathieu van der Poel en Wout van Aert. De twee hielden elkaar in Gent-Wevelgem stevig in het vizier, waardoor geen van beiden echt kon meedoen om de winst. In Vlaanderen zal het alvast anders moeten, willen ze winnen. Sporza is er om 09.00 uur op zender Eén uiteraard vroeg bij met de voorbeschouwing en de start. Vanaf 13.00 uur is de uitzending vanwege het journaal tijdelijk op Canvas, waarna de rest van de koers, tot de verwachte finish om 15.45 uur, vanaf 13.35 uur weer te volgen is op Eén. Belgische kijkers kunnen de koers ook volgen via een livestream op de site van Sporza.

De NOS komt ook met livebeelden in haar middaguitzending, die om 13.10 uur begint. Daarnaast biedt de omroep ook een livestream aan via NOS.nl. Eurosport wisselt op haar hoofdkanaal beelden van de Ronde van Vlaanderen af met de Giro d’Italia. Verder kunt u de Ronde van Vlaanderen ook volgen op de Eurosport Player. De uitzending begint om 09.45 uur. Bent u niet in de gelegenheid om te kijken, dan kunt u terecht in de liveblog van In de Leiderstrui.

TV en tijden etappe 15 Giro d'Italia 2020

De Giro d’Italia gaat verder met een pittige bergetappe met aankomst op de Piancavallo (14,5 km aan 7,8%). Door de tijdrit van zaterdag is het klassement behoorlijk door elkaar gehusseld en er zijn dus renners uit op revanche. Wilco Kelderman staat nog steeds tweede op 56 seconden van João Almeida en zal er op azen om dat verschil naar beneden te brengen.

Eurosport heeft ook dit jaar de uitzendrechten en is er vanaf 12.25 uur bij op het hoofdkanaal. Tijdens de uitzending zal echter wel af en toe worden overgeschakeld naar de Ronde van Vlaanderen. Wilt u de etappe zonder onderbrekingen zien, dan biedt de Eurosport Player uitkomst, daar begint de uitzending ook om 12.25 uur. Bent u niet in de gelegenheid om de etappe via tv of livestream te zien, dan kunt u terecht in de liveblog van In de Leiderstrui

Dit kunt u gemist hebben

Handige links

(foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws