Like ons!
'Schrijf maar op dat ik mij de komende wedstrijden honderd procent zal geven voor Van Aert'

De Klassiekers

'Schrijf maar op dat ik mij de komende wedstrijden honderd procent zal geven voor Van Aert'

Sean De Bie is bereid om diep te gaan in de komende klassiekers waarin Wout van Aert aan de start staat. De sprinter stelt in Het Laatste Nieuws dat hij onder de indruk is van zijn kopman bij Veranda's Willems-Crelan.

'Een klasbak pur sang. Wat moet ik daar nog aan toevoegen? Iedereen heeft ondertussen gezien wat hij in zijn mars heeft, niet? Wat hij dit voorjaar doet, verrast me niet. Ik herinner me de GP Cerami vorig jaar. Op 130 kilometer van de streep rijdt hij met drie anderen weg. Ik zat in het peloton, waar volop gekoerst werd om die achterstand te verkleinen, maar Van Aert en consorten bleven maar uitlopen. En hij maakte het in de sprint doodleuk af', herinnert De Bie zich.

Van Aert wil nu in de grote klassiekers scoren en Zico Waeytens, zijn Belgische ploegmaat, gaat voor hem door het vuur. 'Hij is straffer dan iedereen denkt. Het is bovendien een sympathieke kerel en zeer professioneel om mee samen te werken. Schrijf maar op dat ik mij de komende wedstrijden honderd procent zal smijten voor Van Aert. Hij kan zich nog meer als kopman gedragen, maar dat is normaal, hé. Het is pas zijn eerste voorjaar. En in de cross hoef je je veel minder te profileren als leider.' (foto: Twitter Van Aert)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven