Van Aert tevreden met niveau in klassiekers: 'Vooraf zou ik hiervoor tekenen' De Klassiekers

Van Aert tevreden met niveau in klassiekers: 'Vooraf zou ik hiervoor tekenen'

Door Jasper den Boon 23 april 2019 | 10:55


Wout van Aert is grotendeels tevreden over zijn voorjaar. De Belg had naar eigen zeggen goede vorm, alleen vielen de resultaten in de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix tegen. Dat vertelde hij in de podcast van zijn ploeg.

'Ik had dit voorjaar een goed niveau. Vooraf zou ik hiervoor tekenen. Helaas reed ik geen goede uitslagen in Roubaix en Vlaanderen. Ik weet hoe het komt. Ik had een mindere dag in Vlaanderen en zoveel pech als in Roubaix kon ik niet tegenop. Volgend jaar wil ik proberen daar uitslagen te rijden. Daarnaast was afgelopen winter niet gemakkelijk.'

Van Aert kwam vervroegd bij Jumbo-Visma na een soap bij Veranda's Willems-Crelan. 'Toen ik bij de nieuwe ploeg kwam deze winter, was ik echt nerveus. Ik stond wekelijks in de krant en dan kan je toch vooroordelen krijgen. Ik kwam ook niet helemaal op de normale manier ingestroomd bij Jumbo-Visma. Op de eerste avond moest ik ook nog eens speechen, gelukkig tijdens het eten dus ik kon het kort houden.' (Foto: Joris Verwijst / In de Leiderstrui)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws