Slagter over tegenvallende resultaten Dimension Data: 'We balen er stevig van' De Klassiekers

Slagter over tegenvallende resultaten Dimension Data: 'We balen er stevig van'

Door Jasper den Boon 29 april 2019 | 21:23


Tom-Jelte Slagter kwam uiteindelijk als 43e over de meet in Luik. Een tegenvallend resultaat voor de Nederlandse heuvelspecialist. Ook de rest van zijn team kon het niet helemaal waar maken dit voorjaar. In de Leiderstrui sprak kort na de koers met de Groninger.

'Het was een hele zware dag. Normaal is "Luik" al zwaar, maar met dit weer er ook nog bij wordt het er niet makkelijk op', aldus Slagter. Toch gaf de Nederlander aan zich bepaald niet slecht te voelen. 'De benen waren goed, ik zat goed in de wedstrijd en heb me van voren kunnen laten zien. Toch zat ik op La Redoute maar met hangen en wurgen mee. Op de Roche Aux-Faucons was het uiteindelijk te moeilijk om nog iets goed te maken.'

Over de tegenvallende prestaties van zijn ploeg Dimension Data zegt Slagter het eens te zijn meer van het team te hebben verwacht. 'Het mag duidelijk zijn dat we meer uit de klassiekers hadden willen halen. Daar balen we stevig van. Daarom denk ik dat we dit goed moeten evalueren. Soms zit dat in de details, soms trapt de rest gewoon een stukje harder.' (Foto: World of Cycling) 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws