Wuyts: 'In topvorm kan Van der Poel Roubaix al op Carrefour winnen' De Klassiekers

Wuyts: 'In topvorm kan Van der Poel Roubaix al op Carrefour winnen'

Door Ward Hilhorst 31 maart 2020 | 09:56


José De Cauwer en Michel Wuyts. Normaal gesproken zijn zij in menig huiskamer een onderdeel van het meubilair in deze weken. Nu er geen klassiekers gereden worden, moeten we het helaas ook zonder het commentaar van de twee Vlamingen doen. Het AD sprak ze over hun lege maanden.

De Cauwer houdt zich zeer braaf aan de voorschriften van de Belgische regering. 'Ik werk in de tuin, lummel een beetje en doe niets. Mijn vader is 99, die woont vlakbij dus ik zie hem nog wel. Hij komt maar met drie mensen in contact. Ik mis de koers nu niet. Al was het wel doorgegaan was ik er ook helemaal niet graag heen gegaan. Dit hebben we nog nooit meegemaakt.'

Wuyts heeft duidelijk nog meer koers in zijn achterhoofd. Hij steekt van wal over Remco Evenepoel en Mathieu van der Poel: 'Men is het winnen van Evenepoel al gewend. Als hij dat zelf ook verwacht, heeft hij een probleem.' De wedstrijden waarin Wuyts Van der Poel graag zou zien gaan helaas ook niet door. 'In de Ronde en Roubaix zou hij moeten kunnen excelleren. Als hem niets overkomt en hij is in topvorm in Roubaix, dan kan het dat de winnaar al op Carrefour de l'Arbre bekend is.' (Foto: Sirotti, 2019)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws