Broers Naesen klaar voor seizoen: 'Hardste karakters gaan prijs rijden' De Klassiekers

Broers Naesen klaar voor seizoen: 'Hardste karakters gaan prijs rijden'

Door Ward Hilhorst 07 juli 2020 | 08:48


Oliver en Lawrence Naesen rijden dit seizoen in dezelfde ploeg, maar veel plezier hebben ze daar nog niet van kunnen hebben. In een interview vol grappen vertellen ze Het Laatste Nieuws dat ze er zin in hebben.

Oliver is in principe degene die de prijzen moet binnenhalen voor AG2R La Mondiale in de klassiekers. Daar ligt dan ook nog altijd zijn focus. 'Zoals onze klassieke hoofdploegleider Julien Jurdie het altijd zegt: ‘cette putain de classique’, die verdomde klassieker, winnen. Maakt niet uit welke. Ik ga er alles aan doen om dat doel te verwezenlijken.' Lawrence ziet mogelijkheden: 'Gent-Wevelgem, Ronde en Parijs-Roubaix: drie kansen…'

Zelf zijn ze vol vertrouwen voor hun kansen van dit jaar. Lawrence brengt het nog als grap, maar Oliver is ook zeker van zijn zaak. 'We gaan ervan uit dat we gaan uitblinken. Het is een raar jaar. Je kunt het niet voorspellen. Er gaan gasten schitteren die je totaal niet verwacht en bepaalde toppers een flets figuur slaan. De hardste karakters gaan het vaakst prijs rijden, denk ik.' (Foto: Sirotti, 2019)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws