Like ons!
Dumoulin na tweede etappe: 'De ploeg was vandaag supergoed, ik ben tevreden'

Giro d'Italia

Dumoulin na tweede etappe: 'De ploeg was vandaag supergoed, ik ben tevreden'

Tom Dumoulin kwam zondagmiddag goed door de deels verregende tweede etappe heen. Vlak achter de winnende Ackermann kwam de Nederlander als twintigste veilig over de finish. Achteraf was hij vooral blij met de prestaties van de ploeg.

In een interview na de finish keek hij ten eerste nogmaals terug op de proloog van gisteren: 'Ik ben nog steeds een beetje teleurgesteld, vijfde worden met een halve minuut achterstand is niet waar ik voor naar Bologna kwam. Op het vlakke heb ik te veel laten liggen', zegt hij tegen de NOS.

Dumoulin: 'Met de kou viel het mee'

Verder gaf de kopman van Team Sunweb aan dat hij door zijn deelname aan Luik-Bastenaken-Luik niet meer zo snel onder de indruk is van regenachtig weer: 'De eerste honderd kilometer in de regen waren lastig, door de grote kopgroep werd er ook goed doorgereden. Met de kou viel het mee, hier kan je je gewoon op kleden.'

Over zijn ploeg was hij erg te spreken. 'De jongens hebben vandaag gewoon supergoed gereden, daar was ik erg tevreden mee, we zaten er goed bij.' (Foto: Instagram Dumoulin)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven