Like ons!
'Viviani-slachtoffer' Moschetti reageert: 'Er was niet veel aan de hand'

Giro d'Italia

'Viviani-slachtoffer' Moschetti reageert: 'Er was niet veel aan de hand'

De discussie rondom de declassering van Elia Viviani in de derde etappe van de Giro d’Italia is nog steeds in volle gang. Maar nu heeft ook het ‘slachtoffer’ van de move, Matteo Moschetti, zijn zegje gedaan over het incident.

‘Ik zat in het wiel van Elia en wil aan de sprint beginnen. Er was een klein beetje contact, maar dat is normaal in een sprint. Ik vond dat er niet veel aan de hand was’, zegt Moschetti tegen Sporza. ‘Wij hebben geen klacht ingediend en het is niet aan mij om te zeggen of de declassering terecht was of niet. Ik was tevreden over mijn eigen sprint.’

Ook Elia Viviani reageerde the day after nog een keer. ‘Ik zie eerlijk gezegd ook dat ik van mijn lijn ben afgeweken. Ik ben gefrustreerd omdat ik niet begrijp waarom ik dat deed. Ik denk dat het vooral een ongelukkig moment was, omdat Moschetti net iets eerder zijn sprint inzette. Hoe dan ook, mijn Giro is zo goed als voorbij. Mijn belangrijke doel, de paarse trui, moet ik laten varen. Ik zal proberen de volgende sprint te winnen.’ (Foto: Sirotti)

Meer info over de Giro d'Italia 2019:
- Giro nieuws
- Giro achtergrond

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven