Like ons!
Giro-debutanten Knox en Honoré: 'Een geweldige ervaring om hier te rijden'

Giro d'Italia

Giro-debutanten Knox en Honoré: 'Een geweldige ervaring om hier te rijden'

Giro d'Italia-debutanten bij Deceuninck-Quick-Step James Knox en Mikkel Frølich Honoré kijken hun ogen uit in hun eerste grote ronde. Via het Youtube-kanaal van hun ploeg laten zij weten hoe ze de eerste negen dagen in Italië tot nu toe hebben ervaren.

Knox is de kamergenoot van Bob Jungels en de jongeling kijkt veelvuldig naar de aanpak van zijn Luxemburgse collega: 'Hij is heel relaxed. Ik krijg af en toe wat informatie. Hopelijk is er veel wat hij me kan leren.' Het Britse talent zelf oogt ook rustig onder het spektakel: 'Ik heb voordien wel tiendaagse rittenkoersen gereden, dus ik moet nu alleen maar dubbel zolang doen wat ik al eerder gedaan heb.'

Honoré: 'Dat zou een perfecte Giro zijn'

Voor Honoré is de Giro extra speciaal, omdat hij zelf in Italië woont: 'Het is spannend, omdat ik zelf in Bergamo woon, waar de vijftiende etappe dichtbij finisht. Twee weken geleden werd me gevraagd om de Giro te doen, dus het kwam wel als een verrassing.' De jonge Deen geeft aan wanneer de Ronde van Italië voor hem geslaagd zou zijn: 'Een ritzege voor de ploeg, een goed klassement voor Jungels en ikzelf die mijn werk kan doen. Dat zou een perfecte Giro zijn.' (Foto: Sirotti)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven