IDL Kijktip | Puck Moonen; meer Instagram-volgers dan Van der Poel en co IDL-producties

IDL Kijktip | Puck Moonen; meer Instagram-volgers dan Van der Poel en co

Door Tom van der Salm 26 januari 2020 | 14:00


Hola, het wielerseizoen is weer officieus in gang geschoten met koersen in Australië! Maar voor de échte wielersupporter is het natuurlijk nog even wachten tot we over kasseien gaan denderen in de Omloop Het Nieuwsblad. IDL Kijktip verschaft u nog wat lucht richting de klassiekers.

Het zou een goede quizvraag zijn: 'Welke Nederlandse wielrenner of wielrenster heeft de meeste volgers op Instagram?' Het antwoord zal waarschijnlijk Mathieu van der Poel of Tom Dumoulin zijn, zult u denken. Maar niets is minder waar. Dumoulin (inactief op het medium) heeft er 56.000, Van der Poel 420.000, maar Puck Moonen heeft er maar liefst 439.000. Mocht u de vraag 'Puck Wie?' moeten stellen, dan is deze kijktip een aangename kennismaking! 

Moonen staat namelijk bekend als de wielerbabe van het peloton, wat de mannen van Bureau Sport ertoe bewoog om in 2017 eens bij de Brabantse langs te gaan. De dame was jarenlang de partner van Eli Iserbyt en gaat met Frank Evenblij en Erik Dijkstra in gesprek over haar wielerloopbaan, haar studie en uiteraard... haar Instagram. (foto: Instagram Puck Moonen)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws