Bookies: Van der Poel wint Strade Bianche, Van Aert slechts outsider IDL-producties

Bookies: Van der Poel wint Strade Bianche, Van Aert slechts outsider

Door Ward Hilhorst 30 juli 2020 | 09:25


Deze week staat de eerste écht grote wedstrijd van de tweede seizoenshelft op het programma. Iedereen staat te popelen om de Strade Bianche te rijden, maar niemand weet wie er in vorm is. Een lastige opgave dus voor TOTO.

Toch zijn ze op de proppen gekomen met odds voor de verschillende renners. Er is direct goed nieuws te melden voor Nederlandse wielerfans: Mathieu van der Poel staat op de eerste plaats. Een euro inzet op de man van Alpecin-Fenix levert vijf euro vijftig op als hij inderdaad wint. Hij wordt op de voet gevolgd door titelverdediger Julian Alaphilippe, die zes keer de inzet waard is.

Jakob Fuglsang is ook een kanshebber, en de laatste die in de enkele cijfers blijft. Je inzet wordt negen keer zo veel waard als de Deen met de winst aan de haal gaat. Wout van Aert is voor velen een favoriet, maar moet genoegen nemen met een zevende plek, met odds van vijftien, evenveel als Peter Sagan. Zij moeten ook Maximilian Schachmann en Zdenek Stybar voor zich dulden.

Rijk worden met Mollema of Tolhoek

Andere Nederlanders dan. Mike Teunissen stond vrij hoog aangeschreven, maar door zijn valpartij op trainingskamp kan hij helaas niet meedoen aan de wedstrijden. Daarbuiten maken de Nederlanders volgens TOTO weinig kans. Bauke Mollema levert honderd keer de inzet op, en Antwan Tolhoek zelfs driehonderd. (Foto: Shootmetoo.nl / @Remogino1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws