Bernal Tourfavoriet bij de bookmakers, Dumoulin en Kruijswijk verrassend laag IDL-producties

Bernal Tourfavoriet bij de bookmakers, Dumoulin en Kruijswijk verrassend laag

Door Ward Hilhorst 29 juli 2020 | 12:00


De Tour de France begint op 29 augustus, dus kunnen we rustig aan naar de favorieten gaan kijken. Iedereen gaat zijn zegje natuurlijk nog doen, maar de bookmakers hebben hun lijst al klaar. Bij TOTO is Egan Bernal de grote favoriet.

Mocht je inzetten op de Colombiaan die vorig jaar won, kun je rekenen op vier maal je inzet als je gelijk blijkt te hebben. Van zijn ploeggenoten Chris Froome en Geraint Thomas kun je rijker worden, met respectievelijk vijf en een half en negen keer je inzet. Froome moet die positie delen met Primoz Roglic, de hoogst ingeschatte renner van Team Jumbo-Visma.

Wij zijn natuurlijk vooral benieuwd naar die andere twee renners van de Nederlandse ploeg. Tom Dumoulin en Steven Kruijswijk worden verrassend laag ingeschaald. We vinden ze op de zevende en veertiende positie met odds van respectievelijk tien en 31. Dumoulin staat daarmee gelijk met Thibaut Pinot en Nairo Quintana. Kruijswijk wordt ingedeeld met Emanuel Buchmann en Miguel Ángel López.

Mollema en Poels worden als kansloos gezien

Voor die andere twee Nederlanders die in de bergen in hun nopjes zijn, Bauke Mollema en Wout Poels, ziet het er nog minder rooskleurig uit. Poels levert 251 keer de inleg op, net als mannen als Louis Meintjes en Alexey Lutsenko. Mollema doet het iets beter met 76, tussen Jakob Fuglsang en Romain Bardet in. (foto: Wesley van Bavel/In de Leiderstrui)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws