Van Aert stijgt bij wedkantoren voor Milaan-Sanremo, ook Van der Poel favoriet IDL-producties

Van Aert stijgt bij wedkantoren voor Milaan-Sanremo, ook Van der Poel favoriet

Door Bram van der Ploeg 07 augustus 2020 | 19:33


In de eerste wedstrijd van dit Italiaanse najaar, de Strade Bianche, kon Mathieu van der Poel geen potten breken, mede door een lekke band. Toch staat hij bij TOTO 'gewoon' op de eerste plek als het gaat om favorieten voor Milaan-Sanremo.

Als de Nederlander wint en je op hem had ingezet, kun je 8 keer je inzet op je rekening verwachten. Dat was eerder in de week nog 7,50 euro, maar kennelijk heeft Van der Poel in de Strade Bianche en Milaan-Turijn geen indruk gemaakt. Met een odd van 8 moet Van der Poel de favorietenrol nu delen met Caleb Ewan en Wout van Aert. Voor de Belg van Jumbo-Visma kreeg je eerst nog een tientje per ingezette euro terug, maar na zijn winst in de Strade Bianche en zijn derde plek in Milaan-Turijn is dat nu nog 'maar' 8 euro. 

Vertrouwen in winst Sagan en Alaphilippe gedaald, Gilbert zesde

De verliezers op de lijst bij TOTO zijn Peter Sagan (van 8 naar 10) en Julian Alaphilippe (van 13 naar 15). Hun kansen op winst worden dus wat lager ingeschat dan een week geleden. Ook een gokje op Sam Bennett levert een stuk meer op; van 13 naar maar liefst 20 keer je inzet. Philippe Gilbert is gestegen van plek acht naar plek zes. Als de routinier daadwerkelijk Milaan-Sanremo wint en daarmee alle vijf de monumenten een keer gewonnen heeft, levert dat je 17 keer je inzet op.

Zoals we gewend zijn bij deze wedstrijd, zijn de favorieten verdeeld in sterke sprinters en meer klassieke types. In de eerste categorie vallen naast Ewan en Bennett ook nog Fernando Gaviria (van 13 naar 20), Elia Viviani (van 23 naar 29), Matteo Trentin (23), Alex Aranburu (van 26 naar 34), Michael Matthews (26 naar 21), Arnaud Démare (van 29 naar 26) en Giacomo Nizzolo (van 29 naar 34). De andere categorie bevat naast Van der Poel en Van Aert ook nog Ivan Garcia Cortina (29), Matej Mohoric (29) en Michael Kwiatkowski (30). Voor wie zou jij gaan? (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws