Bookmakers Tour: Roglic gaat Bernal voorbij, Froome blijft dalen IDL-producties

Bookmakers Tour: Roglic gaat Bernal voorbij, Froome blijft dalen

Door Ward Hilhorst 11 augustus 2020 | 12:01


De eerste voorbereidingskoersen op de Tour de France zijn bezig, dus veranderen de favorieten voor die ronde elke week. Primoz Roglic is nu bijvoorbeeld de TOTO-favoriet door zijn winst in de Tour de l'Ain.

De Sloveen brengt nu ook flink minder op dan hij deed voordat hij terug in competitie was. Vorige week was zijn odd 5,25, nu is dat 2,85 keer je inzet. Egan Bernal is op zijn beurt naar 3,05 gestegen, waardoor hij nu op de tweede plaats staat. Door de overmacht van deze twee heren gaan de quoteringen van alle andere favorieten omhoog.

Chris Froome lijdt er het meest onder. Terwijl nog niet eens zeker is of hij wel mee gaat naar de Tour, is zijn odd in twee weken van 5,5 gestegen naar 14,25. Hij staat daardoor nu achter Thibaut Pinot (8,75), Tom Dumoulin (12,75), Geraint Thomas (13,00) en Tadej Pogacar (14,00). Die Sloveen gaan we pas tijdens de Dauphiné in actie zien.

Kruijswijk stabiel rond plek vijftien

Steven Kruijswijk wordt nog altijd niet als grote kanshebber gezien. De Nederlander deelt de dertiende plaats met Miguel Ángel López en Mikel Landa. Voor alle drie valt 35 maal de inzet te verdienen. Julian Alaphilippe (20), Nairo Quintana (22), Emanuel Buchmann (24) en Adam Yates (26) staan er nog boven. (Foto: Shootmetoo.nl / @Remogino1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws