IDL Kijktip | Dwars door het Hageland 2017; gravel, kasseien, VdP en Van Aert IDL-producties

IDL Kijktip | Dwars door het Hageland 2017; gravel, kasseien, VdP en Van Aert

Door Tom van der Salm 14 augustus 2020 | 17:00


Zaterdag staat de koninginnenrit in het Critérium de Dauphiné op het programma, en niet te vergeten de Ronde van Lombardije. Maar ook Dwars door het Hagenland mag zeker niet vergeten worden, de derde profwedstrijd van de dag. Tip: ga er eens goed voor zitten, want de gemiddelde wielerliefhebber gaat deze koers ongelofelijk mooi vinden. IDL Kijktip geeft een voorproefje. 

Toegegeven, het filmpje is van 2017 en dat jaar mocht de koers pronken met een ongelofelijk podium. Mathieu van der Poel op één en Wout van Aert op drie. De twee kleppers zullen dit weekend niet opdraven, maar dat mag de schoonheid van de koers niet dempen. De kasseien en nauwe gravelwegen gaan namelijk met elk deelnemersveld spektakel opleveren.

Met wereldkampioen Mads Pedersen en veldrijders als Zdenek Stybar en Toon Aerts staat er genoeg moois aan de start om flink door te trekken op de weinig gepavleide wegen. Om in de sferen te komen: kijk onderstaande editie van 2017 in een notendop terug en geniet er vooral van. Op zaterdag zal Sporza met beelden komen vanaf 13.35 uur.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws