Roglic, Bernal en Pogacar maken kans bij bookmakers, Bennett is Sagan voorbij IDL-producties

Roglic, Bernal en Pogacar maken kans bij bookmakers, Bennett is Sagan voorbij

Door Ward Hilhorst 09 september 2020 | 11:00


We zijn bezig aan de tweede week van de Tour de France, het klassement ligt nog niet in zijn plooi. De gele trui van Primoz Roglic maakt dat hij bij TOTO zijn leidende positie nog maar eens heeft verstevigd.

Kon je vorige week je inzet op de Sloveen nog bijna verdubbelen, nu is hij nog maar 1,59 keer je inzet waard. Egan Bernal (3,55) is daarachter nu in gevecht geraakt met Tadej Pogacar (3,60). Pogacar heeft volgens TOTO dan weer wel meer kans om het wit te winnen dan Bernal (1,67 om 2,05). De drie hebben voor het klassement een enorme voorsprong op achtervolgers Nairo Quintana (16,50) en Mikel Landa (23,50).

Voor Dumoulin is het afgelopen volgens de bookies. Zijn odd is nu 70, en hij moet Rigoberto Urán (35), Miguel Ángel López (40), Richie Porte (45), Romain Bardet (45) en Guillaume Martin (60) stuk voor stuk voor hem laten. Bauke Mollema staat er nog iets slechter voor, hij staat met een odd van 125 op de vijftiende plek.

Bennett gaat Sagan voorbij om groen

Peter Sagan verloor zijn groene trui in de tiende rit aan Sam Bennett. Daarmee verloor hij ook zijn voorsprong bij de wedkantoren. Bennett heeft nu een odd van 1,55, waar Sagan het met 2,29 moet doen. Julian Alaphilippe staat met 4,65 nog wel altijd bovenaan wat de bollen betreft, maar heeft nu met David Gaudu een nieuwe uitdager. Hij is voorlopig 9,15 keer je inzet waard. Opvallend: de huidige drager van de bollen Benoît Cosnefroy, levert 4.000 (!) keer je inzet op als hij de bergtrui tegen alle verwachtingen in naar Parijs brengt. (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws