Bookies: Roglic vs. Pogacar, Bennett vs. Sagan, Rolland voor de bollen IDL-producties

Bookies: Roglic vs. Pogacar, Bennett vs. Sagan, Rolland voor de bollen

Door 14 september 2020 | 13:47


Het is rustdag. We hebben nog een week te rijden in de Tour de France en het lijkt tussen twee Slovenen te gaan. TOTO geeft Primoz Roglic meer en meer kans.

De odd van de kopman van Team Jumbo-Visma is namelijk wederom gedaald, dit maal van 1,59 naar 1,22 keer je inzet. Egan Bernal is er tussenuit gevallen. Mocht hij toch nog winnen levert dat nu 200 keer je inzet op. Tadej Pogacar is met 3,60 gelijk gebleven en lijkt de enige echte concurrent van zijn landgenoot. Met een odd van 1,08 acht TOTO hem ook zeker van de witte trui.

Er zijn na de twee toppers nog vijf mannen die onder de honderd uitkomen. Richie Porte (35) is de grootste uitdager, met Mikel Landa (40), Miguel Ángel López (60), Adam Yates en Rigoberto Urán (beiden 80) daarachter. Tom Dumoulin vinden we nu op de negende plaats, hij kan 100 maal de inzet opleveren.

Rolland opeens bovenaan om bollen

In de strijd om het groen zijn de kansen bij TOTO iets meer in het voordeel van Sam Bennett gebogen. Hij staat op 1,53, terwijl Peter Sagan het met 2,32 moet doen. Wat betreft de vraag wie de bergtrui wint is de hele boel op de schop gegaan. Julian Alaphilippe is nu veel meer (35) waard, terwijl we David Gaudu en Benoît Cosnefroy überhaupt niet meer bij de kanshebbers zien. Bovenaan staat nu Pierre Rolland (5,05). Zijn enige concurrenten zijn eigenlijk Roglic (6,55) en Pogacar (6,60).

Bekijk hier alle mogelijkheden voor het wedden op de Tour!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws