Like ons!
Geoghegan Hart: 'Zeggen dat je alleen voor de ervaring gaat, is een gemiste kans'

Vuelta a Espana

Geoghegan Hart: 'Zeggen dat je alleen voor de ervaring gaat, is een gemiste kans'

Tao Geoghegan Hart hoopt namens Team Sky een geweldige Vuelta te rijden. De 23-jarige Brit debuteert in een grote ronde, maar achter David de la Cruz en Michal Kwiatkowski heeft ook hij ambities.

'Ik ben al het hele jaar bezig met de Vuelta en sinds de Dauphiné en de nationale kampioenschappen is het mijn nummer één focus. De vorm is beter en beter, dus de timing is goed. Ik kijk ernaar uit om in Malaga te beginnen. 

Dat is niet zo gek, van Geoghegan Hart zet zichzelf langzaam op de kaart. In de Ronde van Californië werd hij vijfde en in de Dauphiné dertiende. Daar voegde hij vorige week een vijfde plaats in de Ronde van Burgos aan toe. 'Ik ga er met open vizier in en wil er het beste van maken. Ik zie de Vuelta als een grote kans, niet als een spektakel.'

'Ik ben klaar om veel te leren en nieuwe ervaringen op te doen', zo vervolgt hij. 'Ik ga voor het maximale, want ik heb geleerd dat je dat iedere dag moet doen. Het gaat allemaal zo snel voorbij, zeggen dat je alleen voor de ervaring gaat, is een gemiste kans. Ik ga met grote ambities en zie wel wat er mogelijk is.' (foto: social media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven