Like ons!
Dumoulin en Team Sunweb optimistisch na val: 'In het begin zal hij wat stijfjes zijn'

Nederlanders

Dumoulin en Team Sunweb optimistisch na val: 'In het begin zal hij wat stijfjes zijn'

Tom Dumoulin is woensdag goed opgestaan na zijn valpartij op dinsdag. De Nederlander kwam opgewekt bij de tekentafel voor de elfde etappe.

'Hij heeft een goede nacht gehad. Vallen is nooit goed, in het begin zal hij wat stijfjes zijn, maar het zal geen grote impact hebben. Wij maken ons geen zorgen', zo meldt ploegleider Marc Reef in een eerste reactie tegenover de NOS.

Ook Dumoulin zelf is positief via de officiële kanalen van Sunweb zelf. De kopman staat tweede in het klassement, inmiddels op 41 seconden van Simon Yates. 'Tot dusverre gaat het goed. Ik ben blij met het niveau en ik voel me goed na gisteren. Ik kijk uit naar de etappe van vandaag.'

Kijken naar Yates
Voor de rit verwacht Reef een strijd tussen de klassementsmannen in een heel lastige finale. 'Het ligt een beetje aan de koers. Er zal een kopgroep ontstaan en de vraag is hoe groot die groep zal zijn. Wie neemt de controle en zijn er ploegen gebaat bij een sprint? Ik denk dat de klassementsmannen wel gaan strijden met elkaar en Yates zal proberen tijd te pakken op Dumoulin. Dat heeft hij al aangegeven in interviews.' (foto: Team Sunweb)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven