Like ons!
Welkom op jouw nieuwe site over wielrennen: Indeleiderstrui.nl!

Algemeen nieuws

Welkom op jouw nieuwe site over wielrennen: Indeleiderstrui.nl!

We hebben er weken naar uitgekeken en vandaag is het zover: we mogen het van de daken schreeuwen! Met www.indeleiderstrui.nl presenteren wij het nieuwe wielerplatform als opvolger van WielerUpdate.

In de afgelopen weken hebben we hard gewerkt om een site op te zetten, die om die reden nu al goed gevuld is met al het nieuws vanaf 1 oktober 2017. Ons doel is om jullie dagelijks te informeren over al het nieuws uit het wielrennen en het veldrijden bij de mannen en de vrouwen. Daarnaast zullen we zoveel mogelijk eigen content genereren en presenteren.

Snel, volledig en op kop van het peloton, in de leiderstrui dus. Wacht dus niet langer, spit ons nieuwe platform door en vertrouw erop dat een team wielerfanaten hard aan de slag gaat om het wielerjaar 2018 in tekst en beeld bij jou te brengen.

Rest ons onze voorgangers van WielerUpdate te bedanken voor het domein en de sociale media-kanalen die we na onze overeenkomst tot onze beschikking hebben. Volgde jij WielerUpdate al op Twitter en op Facebook? Blijf dat dan vooral doen, we trekken de pagina's alleen een nieuw jasje aan. Ook zijn we vanaf heden te volgen via Instagram.

Heb je vragen en/of opmerkingen? We zijn op onze sociale media-kanalen en op redactie@indeleiderstrui.nl te bereiken!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven