Like ons!
Rasmussen veegt vloer aan met Froome en Sky: 'Hij zou een dag eerder in Parijs zijn'

Algemeen nieuws

Rasmussen veegt vloer aan met Froome en Sky: 'Hij zou een dag eerder in Parijs zijn'

Voormalig wielrenner Michael Rasmussen heeft op Twitter flink uitgehaald naar Chris Froome en Team Sky. De Deen reageerde op een foto van Wout Poels, die met zijn teamgenoten een koffiepauze nam, terwijl er op de achtergrond een apotheek te zien was.

‘Gezien de huidige situatie van Froome en Sky zou ik een andere achtergrond hebben gekozen’, twittert Rasmussen, die enkele dagen eerder al uitviel. ‘Ondanks alle kwalen van Froome is hij nog steeds de beste klassementsrenner van het peloton. Zonder deze ziektes zou hij een dag eerder in Parijs zijn dan de rest’, sneert Rasmussen met de hashtag Bullshitalert.

Ook tweette Rasmussen: ‘Twee teams die rijden voor goede zaken: Team Novo Nordisk heeft alleen rijders met diabetes. Sky heeft de voorkeur voor renners met nierfalen, worminfecties, astma, lage testosteron, allergieën en bronchitis’, schrijft Rasmussen sarcastisch.

Op 6 februari start de eerste etappe van de Dubai Tour. Bij Zweeler begint dan ook het Wielerjaarspel eerste periode. Je kunt minimaal 750 euro aan prijzen verdienen. De eerste prijs is minimaal 130 euro. 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven