Like ons!
Poels smacht naar duidelijkheid zaak-Froome: 'Laat hem een beetje met rust'

Algemeen nieuws

Poels smacht naar duidelijkheid zaak-Froome: 'Laat hem een beetje met rust'

Wout Poels hoopt dat er snel duidelijkheid komt over het vermeende dopingschandaal rondom ploeggenoot Chris Froome en Team Sky. Dat heeft de klimmer laten weten in gesprek met NUSport. De Nederlander merkt aan het peloton dat iedereen duidelijkheid wil.

‘Ik denk dat het voor iedereen het beste is dat er snel duidelijkheid komt, zodat we allemaal weten wat er gaat gebeuren. Niet alleen voor ons als ploeggenoten, maar ook voor Chris en de andere renners uit het peloton. Ik begrijp wel dat ze willen weten waar ze aan toe zijn’, zegt Poels, die ook weinig hoort. ‘We krijgen af en toe een kleine update. Achter de schermen wordt er hard aan gewerkt en verder is het vooral afwachten.’

Poels is goed bevriend met Froome, aangezien de Nederlander in verschillende rondes meesterknecht was. ‘Ik heb Chris al een tijdje niet meer gezien. Ik heb ook amper contact van hem. Hij heeft wel andere dingen aan zijn hoofd. Het is lastig voor hem, dus ik laat hem maar een beetje met rust.’ (Foto: Instagram Wout Poels)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven