Like ons!
Kies jouw Scorito-team met het Klassiekerspel, meld je aan voor de IDL-subleague en win!

Algemeen nieuws

Kies jouw Scorito-team met het Klassiekerspel, meld je aan voor de IDL-subleague en win!

Heb jij verstand van wielrennen en wil je de klassiekers dit voorjaar net met een beetje meer spanning en interesse bekijken? Meld je dan nu aan voor het Klassiekerspel van Scorito en wordt de grootste wielerkenner van het voorjaar!

Wat moet je doen? Meld je aan voor het Klassiekerspel en stel een team samen van twintig renners, die je selecteert op basis van een budget. Voor iedere klassieker stel je renners op, die punten voor jou kunnen winnen. Wil je dit eerst even gratis uitproberen? Dat kan, Scorito biedt jou de mogelijkheid om aan twee koersen mee te doen zonder te betalen.

Als je het daarna echter helemaal te pakken hebt, kun je een spel los kopen voor €2,99 óf verzeker jezelf van een heel seizoen wielrennen met Scorito Unlimited voor slechts €9,99. Met dit abonnement kun je twaalf maanden onbeperkt meespelen bij Scorito-spellen. Bovendien bespaar je hiermee maar liefst 70% ten opzichte van de losse aanschafprijs voor alle wielren-spellen.

Meld je nu aan, stel je team samen en verzeker jezelf van een voorjaar lang spelplezier met het Klassiekerspel. En voor mensen die graag met vrienden samenspelen in een subpoule: zorg ervoor dat je vijf leden in jouw poule hebt en ontvang gratis een boek over Peter Sagan!

Wil je naast veel spelplezier ook prijzen winnen? Doe dan mee aan de subleague van In de Leiderstrui en win het tricot van Team Sunweb!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven