Like ons!
Nog 1 uur! Meld je nog snel aan voor het Voorjaarklassiekersspel en win prijzen met jouw team!

Algemeen nieuws

Nog 1 uur! Meld je nog snel aan voor het Voorjaarklassiekersspel en win prijzen met jouw team!

Eind februari nadert, en dus is het tijd voor het Vlaamse openingsweekend. Hét startschot van de voorjaarsklassiekers. Een periode waarin het hart van menig wielervolger sneller gaat kloppen. Een jaar geleden stond Philippe Gilbert plots weer aan de top met zeges in Vlaanderens Mooiste en de Amstel Gold Race, terwijl Greg Van Avermaet zijn eerste monument pakte in Roubaix. Samen met onder anderen Peter Sagan, Michal Kwiatkowski en Alejandro Valverde zullen zij ook dit voorjaar weer moeten kleuren.

Om de wedstrijdspanning nog iets verder op te bouwen, heeft Zweeler het Voorjaarsklassiekersspel. Voor 7 euro doe je al mee en strijd je mee voor de eerste prijs van 1.000 euro! De totale prijzenpot bedraagt minimaal 6.500 euro. Het spel is eenvoudig: kies 20 renners die binnen het budget passen en leun achterover om te zien hoe jouw renners presteren in de 15 klassiekers die meetellen. Geen wissels tussendoor of kopmannen aanwijzen. Zo simpel is het. Wie na Luik de meeste punten vergaard heeft, wint de 1.000 euro.

Waarom mee doen aan het Voorjaarsklassiekersspel 2018?

·         Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 renner, maar om 20 renners die allemaal voor jou moeten presteren gedurende het Wielerjaarspel.

·         Het kost maar 7 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de koers zorgen teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.

·         Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 151 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Het Voorjaarsklassiekersspel 2018 zal gaan starten op zaterdag 24 februari 2018 om 11:45 uur.

Je krijgt 210 miljoen euro budget om 20 renners te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in de 15 wedstrijden die onderverdeeld zijn in drie categorieën.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal 6.500,00 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 1.000 euro zijn (151 AK prijzen).

Ten slotte is er 140 euro gereserveerd voor de beste subleagues (50, 35, 25, 15, 10, 5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega's een leuke extra prijs kunt winnen.

Het Spring CyClassics Game (RtI) 2018 zal gaan starten op zaterdag 24 februari 2018 om 11:45 uur.

Je mag 28 renners kiezen uit 7 verschillende groepen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in de 15 wedstrijden die onderverdeeld zijn in drie categorieën.

Het Spring CyClassics Game (RtI) Spel kost 5 euro per team en er zijn 5 tickets te winnen voor het eindspel van de Road to Innsbruck. Elk ticket geeft recht op één team in het eindspel.

De prijzenpot van de Road to Innsbruck is minimaal 35.000 euro met een eerste prijs van 10.000 euro. Het minimaal te winnen bedrag is 75 euro.

Klik hier om je meteen te registreren!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven