Like ons!
Wiggins geeft Brits talent Pidcock opmerkelijk advies: 'Ga niet naar Sky, ze maken je kapot'

Algemeen nieuws

Wiggins geeft Brits talent Pidcock opmerkelijk advies: 'Ga niet naar Sky, ze maken je kapot'

Tom Pidcock wordt gezien als het grootste wielertalent van Groot-Britannië. De nationale, Europese en voormalig wereldkampioen veldrijden bij de beloften, wordt door zijn nieuwe ploegleider Bradley Wiggins afgeraden om bij Team Sky te gaan rijden. 'Ga niet naar Team Sky in de toekomst. Blijf uit de buurt, want ze maken je kapot', glimlacht de voormalig winnaar van de Tour de France, geciteerd door Cycling Weekly

Wiggins deed deze uitspraak tijdens zijn teampresentatie in Londen.De Brit maakte wat grappen over de dominantie en de manier van rijden van Team Sky maar wilde zijn voormalige team niet zwart maken. 'Er wordt veel gesproken over het team op dit moment en voornamelijk negatief. Dat is nu de realiteit', aldus Wiggins. 

De huidige ploegleider van Team Wiggins is zelf ook onderdeel van de roddels die momenteel in de wielerwereld rondgaan. In het Criterium Dauphiné van 2011 werd er onderzoek gedaan naar een Jiffy-tas die geleverd werd bij Wiggins, destijds in dienst van Team Sky. De conclusie van het onderzoek was dat men niet wist wat er in de tas zat. Ook de zaak Chris Froome houdt de gemoederen bezig. Wiggins weigerde dinsdag te reageren op deze zaak. 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven