Like ons!

Algemeen nieuws

Valverde na dubbelslag in Ronde van Abu Dhabi: 'Het was goed opletten vandaag'

Alejandro Valverde won vandaag de vijfde en laatste etappe in de Ronde van Abu Dhabi. Door die overwinning schrijft de Spanjaad van Movistar ook het eindklassement op zijn naam. Op de website van zijn ploeg geeft hij een reactie. 

'Ik ben heel erg blij met de overwinning. Ik wil mijn team bedanken voor het fenomenale werk deze week waardoor ik goed aan deze etappe kon beginnen. De hele rit moesten we goed opletten omdat het een beetje glad werd op sommige plekken en er veel wind stond. Miguel Angel Lopez werd ook gebracht en we wisten dat het een grote concurrent was. Eerst probeerde ik het op de laatste klim en daarna Lopez. Hij ging er op het laatst vandoor maar gelukkig haalde ik hem bij en kon ik de wedstrijd winnen,' aldus Valverde. 

'Dit is onze eerste WorldTour-overwinning dit seizoen. Ik weet nog niet waar mijn volgende wedstrijd is. Het zou de Volta a Catalunya moeten zijn maar we kunnen nog verschillende wedstrijden toevoegen zoals de Strade Bianche. We gaan het de komende dagen evalueren,' besluit de Spanjaard.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven