Like ons!
[Update] Naesen moet superknecht Dillier ook in komende kasseienklassiekers missen

Algemeen nieuws

[Update] Naesen moet superknecht Dillier ook in komende kasseienklassiekers missen

AG2R kan in de Tirreno-Adriatico niet beschikken over Silvan Dillier. De Zwitser heeft in de Strade Bianche zijn pink gebroken en moet een maand toekijken.

Dillier kwam zaterdag ten val tijdens de modderige wedstrijd in Italië en gaf op. De Tirreno stond op zijn programma, maar kan worden geschrapt. Wanneer de 27-jarige aanwinst van AG2R zijn rentree maakt, is niet bekend. Clément Venturini is in de Tirreno in ieder geval zijn vervanger.

De Zwitserse kampioen op de weg maakte dit jaar de overstap van BMC naar AG2R. Zijn beste prestatie tot dusverre was een veertiende plaats in de Trofeo Laigueglia. Ook in de Omloop Het Nieuwsblad koerste hij van voren met een achttiende plaats. 

Update - 15.25 uur (24 maart 2018)
Slecht nieuws voor AG2R en Oliver Naesen: Sylvan Dillier kan ook in de komende klassiekers niet meer in actie komen door zijn pinkblessure. Ploegarts Eric Bouvat laat aan Cyclism'Actu weten dat de Zwitser nog onvoldoende hersteld is. 'Hij kan op dit moment weer trainen, maar is nog niet in staat om dergelijke zware wedstrijden te betwisten', aldus ploegarts Éric Bouvat tegenover CyclismActu.net.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven