Like ons!
Primeur in de wielerwereld? Koppel Moonen en Iserbyt samen op de fiets in koppeltijdrit

Algemeen nieuws

Primeur in de wielerwereld? Koppel Moonen en Iserbyt samen op de fiets in koppeltijdrit

We weten niet of het ooit eerder is voorgekomen, maar Eli Iserbyt en Puck Moonen gaan in de Leiedal Koerse samen de strijd aan tegen de klok. Het liefdeskoppel doet bij het criterium mee aan de koppeltijdrit.

In Bavikhove is de tijdrit niet de hoofdact, de mannen en de vrouwen rijden ook allebei een eigen koers. Moonen en Iserbyt zijn niet alleen deelnemers aan de wedstrijden, ze zijn ook ambassadeurs van het hele festijn in België. 'Het is een eer om in Bavikhove zo warm verwelkomd te worden en mijn schouders te kunnen zetten onder dit project. Het aanvullen van het heren criterium met een vrouwencriterium is een duidelijke boodschap dat ook het vrouwenwielrennen meer gewaardeerd wordt', stelt Moonen in Het Nieuwsblad.

Ook Iserbyt, wereldkampioen veldrijden bij de beloften, is blij dat hij met zijn vriendin samen mag gaan rijden op een lokaal parcours. 'Uiteraard ben ik blij dat ik terug kan aansluiten op het herencriterium in mijn home-town om het beste van mezelf te geven vóór mijn supportersclub. Maar het is vooral de koppeltijdrit die me een unieke beleving lijkt. Puck en ikzelf zullen in ieder geval het voordeel van parcourskennis hebben om kans te maken eens als koppel op het podium te staan!'

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven