Like ons!
Lefevere baalt gigantisch van wegvallen Gaviria: 'Een coureur waar ik veel geld voor betaal'

Algemeen nieuws

Lefevere baalt gigantisch van wegvallen Gaviria: 'Een coureur waar ik veel geld voor betaal'

Quick-Step Floors zit even in de hoek waar de klappen vallen. Na de geweldige openingsmaanden van het seizoen met een karrenvracht aan zeges liggen er nu enkele belangrijke troeven in de lappenmand.

Petr Vakoc en Laurens de Plus zijn nog herstellende van blessures en daar kwamen recent Fernando Gaviria en Dries Devenyns bij. De Colombiaan brak in de Tirreno zijn hand, Devenyns kampt met een hernia. 'Natuurlijk is dat een probleem. Je vervangt niet zomaar vier coureurs als je er maar 27 hebt. En het zijn niet de minsten. Gaviria was onze kopman voor Milaan-Sanremo, hij is ontzettend ambitieus en verwachtte er heel veel van. Wij dus ook', vertelt Quick-Step-baas Patrick Lefevere aan Het Laatste Nieuws.

'Fernando is een coureur waar ik veel geld voor betaal: als die dan valt en niets kan doen, is dat erg. Maar dat soort pech hoort bij koers', vervolgt de Belg, die al nieuwe doelen voor Gaviria in het hoofd heeft. 'We zetten nu alles op de Tour. Net nu is er ook nog Dries met zijn hernia: heel jammer. Dries is een gevestigde waarde voor de klassiekers, hij was heel goed bezig.'

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven