Like ons!
Social Media | Peloton hekelt Astana, security volgt Cavendish, Groenewegen wekt vriendin

Algemeen nieuws

Social Media | Peloton hekelt Astana, security volgt Cavendish, Groenewegen wekt vriendin

Wielrenners houden van social media en wij houden ervan dat wielrenners van social media houden. De één plaatst alleen af en toe een wedstrijdfoto, anderen blijken over flink wat humor te beschikken. In de Leiderstrui verzorgt een overzicht:

Eerst Astana, dat in de zevende etappe van de Tirreno-Adriatico met de hele ploeg besloot aan te vallen op 32 kilometer na de start. Renners uit het peloton snapten er na afloop niets van, waaronder Geraint Thomas en Nathan Haas:

Wie op dit moment niet op de fiets zit na een val in de Tirreno is Mark Cavendish. De Brit besloot om de tijd te doden in het winkelcentrum, maar was even vergeten dat hij er na zijn harde smak in de ploegentijdrit uitziet als een verdacht.

Lekker wakker worden? Niet bij Dylan Groenewegen. De Nederlander beleeft prima weken met al veel zeges en dat goede humeur deelt hij in de ochtend graag met zijn arme vriendin Nine. Sfeer zit er lekker in, Dylan!

Wie denkt dat alle renners blij zijn dat Parijs-Nice erop zit? Nou, niet per se. André Greipel reed de wedstrijd uit en dus had hij dinsdag nogal zure benen. En dan werkt het weer ook nog eens niet mee...

Dan lachen geblazen met Zico Waeytens, want die liep toen hij alleen thuis was tegen een probleem aan. Hij moest nieuwe, schone fietskleren hebben, maar die had hij niet meer tot zijn beschikking. Tijd om de vrouw des huizes te appen om te vragen hoe de wasmachine werkt.

Tot slot Philippe Gilbert, die we maandag in de Tirreno veel van voren zagen als gangmaker voor Quick-Step Floors. En dus viel het meteen op dat de Belg na een schoenwissel met twee verschillende schoenen reed. Leuke combinatie hoor!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven