Like ons!
Milano-Sanremo Spel 2018: Minimaal 1.250 euro aan prijzen; doe mee en kies jouw renners!

Algemeen nieuws

Milano-Sanremo Spel 2018: Minimaal 1.250 euro aan prijzen; doe mee en kies jouw renners!

Met Milaan-Sanremo staat zaterdag het eerste monument van 2018 op het programma. 'La Primavera' is bij uitstek een koers die veel verschillende kanten op kan. Een massasprint, een sprint met een mannetje of dertig of zoals vorig jaar drie aanvallers die voorop blijven. Met het voorspelde weer van zaterdag lijkt laatstgenoemde scenario het meest voor de hand liggend. De kans is groot dat de afdaling van de Poggio nat zal liggen. En dan zal het vooral aankomen op wie het meeste durft.

Ook bij Zweeler kun je inspelen op meerdere scenario's. In het Milano-Sanremo Spel, met minimaal 1.250 euro in de prijzenpot, is het peloton onderverdeeld in vier groepen, met in elke groep verschillende type renners. Kies jij het juiste scenario met de juiste renners? Dan maak jij kans op de eerste prijs van minstens 250 euro.

Waarom mee doen aan het Milano-Sanremo Spel 2018?

·        Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 renner, maar om 20 renners die allemaal voor jou moeten presteren tijdens de koers.
·        Het kost maar 5 euro en je krijgt er urenlang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de koers zorgen teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
·        Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 46 prijzen te winnen in het algemeen klassement!
·        Klik hier om je meteen te registreren!

Het Milano-Sanremo Spel 2018 zal gaan starten op zaterdag 17 maart 2018 om 10:10 uur. Wat moet je doen? Je mag 20 renners kiezen uit 4 verschillende groepen waarmee je zoveel mogelijk punten moet halen in het Milano-Sanremo Spel 2018.

Het spel kost 5 euro per team en we starten met minimaal 1.250 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 250 euro zijn (46 AK prijzen).

Het Milano-Sanremo (RtI) Spel 2018 zal gaan starten op zaterdag 17 maart 2018 om 10:10 uur. Dit is een kwalificatiespel voor het eindspel van de Road to Innsbruck, later dit jaar. Hier krijg je 100 miljoen euro budget om 12 renners te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Milano-Sanremo (RtI) Spel 2018.

Het Milano-Sanremo (RtI) Spel kost 2,50 euro per team en er zijn 2 tickets te winnen voor het eindspel van de Road to Innsbruck. Elk ticket geeft recht op één team in het eindspel. De prijzenpot van de Road to Innsbruck is later dit jaar 35.000 euro met een eerste prijs van 10.000 euro. Het minimaal te winnen bedrag is 75 euro.

Meer Zweelerspellen:
Volta Ciclista a Catalunya Spel 2018 : Minimaal 1.250 euro aan prijzen!

Fantasy Formule 1: Minimaal 5.000 euro aan prijzen!

(foto: Twitter Kwiatkowski)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven