Like ons!
Social Media | Nibali beukt telefoon uit handen van fan en pizza na drie gebroken wervels

Algemeen nieuws

Social Media | Nibali beukt telefoon uit handen van fan en pizza na drie gebroken wervels

Wielrenners houden van social media en wij houden ervan dat wielrenners van social media houden. De één plaatst alleen af en toe een wedstrijdfoto, anderen blijken over flink wat humor te beschikken. In de Leiderstrui verzorgt regelmatig een overzicht:

Natuurlijk beginnen we met Milaan-Sanremo, want hoewel het lang saai was, was de finale spectaculair. Iemand vlakbij de finish dacht er een onvergetelijke video of foto van te maken, maar was enkele seconden later zijn mobiele telefoon kwijt. Nibali stopte voor niemand, ook niet voor uitstekende armen!

Waar hebben we dat eerder gezien, vraag je je af? Nou, in 2014 was Nibali er in de gele trui in de Tour de France ook vandoor. En deze beelden gingen destijds de wereld over. Die dame zal er niet met een krasje op haar telefoon vanaf zijn gekomen...

Door naar het moment, vlak ná de finish. Want dat Italië lang had gewacht op een Italiaanse winnaar in hun koers bleek wel uit de scenes na afloop. Journalisten met tranen in de ogen en zij waren niet de enige.

Kippenvel: dit is koers. In een Italiaans café worden de laatste meters van Nibali in Milaan-Sanremo gefilmd, want de Italianen worden gek. Mooie vreugde!

Helaas haalde zaterdag niet iedereen de finish van Milaan-Sanremo. Mark Cavendish crashte natuurlijk hard en André Greipel moest opgeven, maar ook Simon Clarke kwam gehavend uit de strijd. De renner van EF Education-Drapac brak drie wervels bij een val, maar was in het ziekenhuis blij als een kind toen er pizza binnen werd gebracht.

Belangrijkere dingen dan: want wat doe je als je drie weken op trainingskamp gaat en je bent je favoriete saus voor bij het eten vergeten? Dan stuur je een tweet en hoop je op een collega zoals Nathan Brown die zijn ouders aan het werk zet om Rory Sutherland zijn spicey voedsel te geven. Haha! Tip: check even het hele draadje:

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven