Like ons!
Sagan krijgt vreemd verzoek: 'Vrouw vroeg me haar string te signeren, dus dat heb ik gedaan'

Algemeen nieuws

Sagan krijgt vreemd verzoek: 'Vrouw vroeg me haar string te signeren, dus dat heb ik gedaan'

Peter Sagan is niet alleen een wereldrenner, maar ook een soms zeer opmerkelijk figuur. Wel met een geweldig gevoel voor humor. De wereldkampioen werd geïnterviewd door La Gazzetta dello Sport en daar kwamen een paar heerlijke quotes uitrollen.

In eigen land, maar ook in de rest van de wereld is Sagan een superster en populair onder de mensen. Dat levert soms zeer opmerkelijke situaties op. ‘Ik krijg elke maand zo’n zeshonderd tot duizend brieven, waarin van alles wordt gevraagd: handtekeningen, kaarten.. Een vrouw vroeg me een keer om haar string te signeren, dus heb ik dat gedaan.’

Ondanks dat hij soms vreemde capriolen uithaalt op de fiets, is Sagan ook een allemansvriend. En wat doe je met vrienden? Juist: een kopje koffie drinken. Gezellig na de koers, zou je zeggen, maar Sagan gebruikt de eerste saaie uren van een koers om bij te kletsen. ‘Je moet in de eerste uren genoeg eten. In Tirreno-Adriatico heb ik tijdens de koers hazelnoottaart gegeten en een cappuccino gedronken.’ (Foto: Social media Peter Sagan)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven