Like ons!
Quintana wijst Valverde aan als favoriet voor eindzege Catalonië: 'Hij is beter dan ik'

Algemeen nieuws

Quintana wijst Valverde aan als favoriet voor eindzege Catalonië: 'Hij is beter dan ik'

Nairo Quintana en Alejandro Valverde zijn beiden kopman in de Ronde van Catalonië, maar het zou zomaar kunnen dat Quintana aan het eind van de week voor de Spanjaard rijdt. Volgens de Zuid-Amerikaan is Valverde in dit gedeelte van het seizoen namelijk een tandje beter.

‘We zijn allebei goed in vorm, maar ik weet zeker dat Alejandro beter is dan ik. Als ik hem moet helpen, zal ik dat doen’, zegt Quintana, opgetekend door Cyclingnews. Valverde wil daar nog niet aan. ‘Iedereen is in goede vorm en de koers zal bepalen wat er gebeurt. We hebben een goed team, maar de concurrentie heeft ook topnamen meegenomen.’

El Imbatido wil zichzelf niet neerzetten als de topfavoriet, ook al heeft hij de ronde vorig jaar op zijn naam geschreven en mag hij starten met nummer 1. ‘Nairo is altijd goed, dus ik verwacht veel van hem. Marc (Soler, red.) heeft bewezen goed te zijn. Het zou mooi zijn als één van ons drieën zou winnen. Maar bijvoorbeeld Sky heeft ook een geweldige line-up.’ (Foto: Bettiniphoto.net / Movistar Team)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven